[qcld_hero id=4]

 

De grootste keuze in telefoon & tablet hoesjes. Persoonlijke telefoon hoesjes met je eigen foto of in hout met gravure. Alles is mogelijk. Bezoek zeker de sectie met houten zonnebrillen en horloges!

Best Selling

Featured Products

-29%

Exclusieve Telefoon Hoesjes

Simi Selfie Case – Limited Edition!

27.99 19.99
-33%

Wegwerp Chirurgische Mondmaskers

Chirurgische wegwerp Mondmaskers 50x

59.95 39.95

Latest Collections

Shop By Category

About

Special Case is een jonge start-up uit Everberg, Vlaams-Brabant, dicht bij de luchthaven van Brussel. Bij Special Case, de naam spreekt voor zich, ligt de nadruk vooral op het aanbieden van een zeer breed, uitgebreid assortiment telefoonhoesjes en tablet-hoesjes. Bij ons vindt u ook beschermende Heavy Duty en Kindvriendelijke hoesjes voor uw tablet, maar ze zijn ook verkrijgbaar in hout en u kunt zelfs uw eigen hoesjes ontwerpen. We bieden sinds eind 2019 een verzameling van meer dan 25.000 bedrukte hoesjes aan, van humor tot tekenfilms, bloemen, citaten, eenhoorns, tatoeages, patronen, … voor alle telefoonmerken.

Voor Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, Motorola, Nokia, HTC, Xiaomi en vele andere merken bieden we een groot assortiment hoesjes van Blurby, SimiCase, CaseMe, Smooth, Spigen, Just in Case en nog veel meer. Of u kunt ervoor kiezen om uw eigen telefoon- of tablet-hoes te ontwerpen, zodat u echt een persoonlijk apparaat hebt. Wordt binnen 24 uur verzonden! SpecialCase.be biedt ook leuke smartwatch- en telefoonaccessoires en vergeet niet om onze mooie houten horloges en houten zonnebrillen te bekijken en we hebben zelfs een bamboe mini-portemonnee. Kortom, u bent op de juiste plaats.